Grundläggande brandskyddsutbildning – Boka din kurs här

Grundläggande brandskyddsutbildning
Begär offert

Är ert företag, organisation, förening eller kommun intresserade utav att gå en utbildning där ni får kunskap hur ni ska förebygga och agera när en brand uppstår?

I kursen grundläggande brandskyddsutbildning så får ni den kunskapen som behövs för att göra er arbetsplats till en säkrare miljö både för er och era kunder, läs mer och boka er kurs här!

 

Vad gör man på en grundläggande brandskyddsutbildning?

Kursen är uppdelad i två delar där den första delen är teoretisk och ger er en förståelse för hur bränder uppstår och hur man förebygger dem. Den andra delen är partiskt och där får deltagarna använda en handbrandsläckare samt lära er hur man släcker brand i kläder. Nedan ser ni hur en kurs kan se ut.

   • Lagar

   • Agerande vid brand

   • Brandteori

   • Brandorsaker

   • Risker

   • Systematiskt brandskyddsarbete

   • Brandskyddet på er arbetsplats

  • Praktik: Handbrandsläckare & Brand i kläder

Hur länge håller kursen på?

Kursen håller på i tre timmar. Den varvas med teoretiskt material för att sedan följas upp med praktiskt handhavande för att implementera det man lärt sig på teorin.

Vad kostar det?

En kurs i grundläggande brandskyddsutbildning ligger mellan 8000kr – 10 000kr beroende på plats och antal deltagare. För att få ett exakt prisförslag så ansöker ni enkelt om en egen offert här.

I vilka städer utbildar ni?

Vi jämför offerter från dem största städerna så som Stockholm, Göteborg och Malmö likt som att vi jämför offerter från alla andra städer i Sverige.
Skicka in en förfrågan för den stad ni befinner i er så löser vi resten!

Hur fungerar det?

Skicka in en offert förfrågan så jämför vi bland flera av dem ledande utbildningsföretagen för att hitta bäst kompetens till ett riktigt bra pris. Vi återkopplar med ett prisförslag inom 24 timmar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kostnadsfria offerter

Fyll i formuläret för att få helt kostnadsfria prisförslag från flera ledande företag för det fu söker, du blir vanligtvis kontaktad inom 48 timmar.

  Personlig information



  Utbildning


  Plats